miércoles, 18 de abril de 2012

Rebuig popular als Mossos d'Esquadra a Vilassar

Unes 30 persones s'han concentrat aquest matí davant el Teatre de la Massa en mostra de rebuig a l'acte d'homenatge als Mossos d'Esquadra que s'hi celebrava.

Les brutals carregues a plaça Catalunya el passat 27 de maig, l'atac públic al català, els ferits per les bales de goma durant la passada vaga general del 29-M, el muntatge policial persecutor de l'activista social i periodista terrassenc Rachid Alí, el cas de corrupció del Port de Barcelona amb diferents agents implicats; aquests és un breu resum dels últims fets que defineixen la deriva autoritària d'aquest cos policial , agreujada sobretot en el transcurs del càrrec de Felip Puig com a Conseller d'Interior.

Els Mossos d'Esquadra també són forces d'ocupació. Ho diem sense embuts i basant-nos en la realitat que patim dia a dia: mentre el govern de CyU i PP ens imposen el major atac als drets socials i nacionals des del franquisme, el cos policial actua de braç executor i repressor de tota expressió crítica.

Des de Maulets Maresme i el SEPC Jaume Almera denunciem, en primer lloc, la complicitat de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt a l'hora de permetre la celebració d'un acte d'opulència de tal cos policial al nostre poble, i en segon lloc, l'opacitat amb que l'Ajuntament ha dissimulat l'existència d'aquest acte, mantenint-ho en secret fins el dia abans que tingués lloc.


Mossos d'Esquadra, fora de Vilassar, no sou benvinguts!







No hay comentarios:

Publicar un comentario